ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

  • Είμαστε ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ECDL. Διεξάγονται εξετάσεις ECDL στο κέντρο μας κάθε 1 ή 2 εβδομάδες. Υπάρχουν τμήματα ενηλίκων, αρχαρίων και προχωρημένων.

   

  • Δωρεάν εξάσκηση σε κάθε ενότητα με επαναληπτικά τεστ προσομοίωσης εξετάσεων ECDL στον υπολογιστή με επιτόπου ανάλυση λαθών.

   

  • Με βάση το ΕCDL Profile, ο υποψήφιος αγοράζει μία φορά την ηλεκτρονική κάρτα δεξιοτήτων (κόστος: 50 ευρώ) και ανοίγει ένα φάκελο «ομπρέλα» που καλύπτει όλες τις ενότητες του ECDL CORE+ και Advanced. Άρα, παρέχει τη δυνατότητα να επιλέξει τον συνδυασμό των ενοτήτων σύμφωνα με το επαγγελματικό πεδίο που τον ενδιαφέρει:

   

            A) Το ECDL ΑΣΕΠ αποτελείται από 3 ενότητες, που θεωρούνται υποχρεωτικές κι από τον ΑΣΕΠ. Οι ενότητες αυτές          είναι: Microsoft Word, Microsoft Excel, Internet & Outlook. (Εξέταστρα κάθε ενότητας: 35 ευρώ)

        B) Το ECDL STANDARD αποτελείται από 6 ενότητες, που θεωρούνται απαραίτητα εφόδιο για τον ιδιωτικό τομέα:          Οι ενότητες  αυτές είναι: Microsoft  Windows, Microsoft Word, Microsoft Excel, Internet & Outlook,                     Microsoft Powerpoint, Microsoft Access. (Εξέταστρα κάθε ενότητας: 35 ευρώ)

 • Γ)  Το ECDL SPECIALISATION με επιλογή πολλών εξειδικευμένων ενοτήτων του ECDL: Επεξεργασία Ιστοσελίδων, Επεξεργασία Εικόνας,  Προγραμματισμός Έργου, Ασφάλεια Πληροφοριακών Συστημάτων,  Διαδικτυακή Συνεργασία, Σχεδίαση σε 2 διαστάσεις μέσω Η/(2D CAD), Διαδικτυακό      Μάρκετινγκ και Προστασία Προσωπικών Δεδομένων. (Εξέταστρα κάθε ενότητας: 35 ευρώ)

 • Δ)  Το ECDL Advanced. Απευθύνεται ΜΟΝΟ στους κατόχους του ECDL Standard. Είναι το «Proficiency» της          Πληροφορικής και απευθύνεται σε όσους θέλουν:

       i) είτε να βεβαιώσουν τις προχωρημένες δεξιότητές τους στον ιδιωτικό και στον δημόσιο τομέα αποκτώντας παράλληλα ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας.

      ii) είτε να διδάξουν πληροφορική, παρακολουθώντας με επιτυχία το τριήμερο σεμινάριο CTP της ECDL                προκειμένου να αποκτήσουν τις γνώσεις και το δικαίωμα διδασκαλίας πληροφορικής.

      Οι 4 ενότητες ECDL Advanced που απαιτoύνται να ολοκληρώσουν επιτυχώς οι υποψήφιοι είναι οι εξής: Advanced      Word, Advanced Excel, Advanced Access και Advanced Powerpoint. (Εξέταστρα κάθε ενότητας: 50 ευρώ)

   

  • ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ECDL:
  1. ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!! με την μέθοδο e-learning στο κέντρο μας. Οι σπουδαστές χρησιμοποιούν την επιτυχημένη μέθοδο «Αθηνά» κι έχουν την δυνατότητα να καθορίσουν οι ίδιοι το πρόγραμμά τους. Ενδείκνυται σε όσους θέλουν να ολοκληρώσουν το πρόγραμμα με πολύ γρήγορο ρυθμό. Προϋπόθεση είναι όλες οι εξετάσεις να γίνουν στο κέντρο μας.

             ΓΙΑ 3 ΕΝΟΤΗΤΕΣ: €185 (κάρτα δεξιοτήτων, εξέταστρα, μαθήματα, πιστοποιητικό)

             ΓΙΑ 6 ΕΝΟΤΗΤΕΣ: €290 (κάρτα δεξιοτήτων, εξέταστρα, μαθήματα, πιστοποιητικό)

             ECDL ADVANCED: €260 (εξέταστρα, μαθήματα, πιστοποιητικό)

   

  1. με την μέθοδο e-learning στο χώρο σας. Οι σπουδαστές χρησιμοποιούν την μέθοδο «Αθηνά» στον προσωπικό υπολογιστή τους στο σπίτι τους και το κέντρο μας παρακολουθεί αυτόματα την πρόοδό τους. Προϋπόθεση η κατοχή υπολογιστή και ΑDSL σύνδεσης, και Microsoft Office και όλες οι εξετάσεις να γίνουν στο κέντρο μας.

            ΓΙΑ 3 ΕΝΟΤΗΤΕΣ: €280 (συνολικό κόστος) σε πολλές δόσεις ή €250 σε 2 δόσεις

            ΓΙΑ 6 ΕΝΟΤΗΤΕΣ: €450(συνολικό κόστος) σε πολλές δόσεις ή €390 σε 3 δόσεις

            ECDL ADVANCED: €350 (εξέταστρα, μαθήματα, πιστοποιητικό) σε πολλές δόσεις ή €315 σε 3        δόσεις.

   

  1. με ιδιαίτερα μαθήματα με πεπειραμένο καθηγητή. €12/ ώρα (Απαιτούνται 8-12 ώρες για το κανονικό επίπεδο και 12-15 ώρες για το Advanced επίπεδο)

   

  1. με μαθήματα σε γκρουπ με πεπειραμένο καθηγητή κατόπιν συνεννόησης.

   

    

  ΕΙΔΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ:
  Πρώτα βήματα – Σύνολο ωρών: 10-20. Απευθύνεται σε όσους δεν έχουν καμία επαφή με υπολογιστές. Η διδασκαλία είναι ατομική και ο σπουδαστής αποκτά βασικές μόνο γνώσεις στα Windows, Word, Excel και Ιnternet. Επίσης μπορεί να μάθει πως γίνονται ηλεκτρονικές πληρωμές, Ιnternet Βanking και ενεργοποίηση λογαριασμών σε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email) και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Instagram, Facebook, Twitter). Κόστος: 8 ευρώ/ ώρα.
 •  
  • ΜCSA / MCSE (Microsoft Certified System Administrator / Engineer),
  • CHF (Computer Hacking Forensic Investigator)
  • CEH (Computer Ethical Hacking)
  • Γλώσσες προγραμματισμού: Visual Basic, SQL, C++, Pascal.
  • Σχεδιασμός Ιστοσελίδων: HTML, Joomla, Wordpress / Blogspot, Java.
  • Social Media Marketing
  • Data Protection (GDPR)
  • Πιστοποίηση: Στέλεχος Γραμματειακής Υποστήριξης Διευθύνσεως.
  • Θεωρία Κυκλωμάτων / Ψηφιακά κυκλώματα.
  • Ηλεκτρονική

 

© 2020 Κέντρο Ξένων Γλωσσών & Δια Βίου Μάθησης "Νίκη Τσεκούρα". All Rights Reserved. Designed By Technical Support